Trött på bowling, biljard & gokart?

Varför inte boka en fisketur istället!
Fiske är perfekt som kundarrangemang eller företagsaktivitet, varför inte boka nästa kick-off eller konferens i samband med en fisketur. Vi arrangerar både heldagsaktiviteter och halvdagsturer, (även flerdagsturer, allt enligt Era önskemål). Vi tar hand om allt, såsom utrustning, mat och eventuellt boende eller konferenslokaler. Vi samarbetar med ett flertal skärgårdskrogar, hotell- och konferensanläggningar samt vandrarhem och stugbyar och kan därför ordna prisvärda paketresor.

Då vi samarbetar med flertalet andra erkända fiskeguider kan vi ordna evenemang för riktigt stora sällskap, upp till ett 100-tal personer klarar vi utan problem.

Ett roligt inslag vid dessa flerbåtskörningar brukar vara anordna en fisketävling mellan båtarna, med avlutande prisutdelning. Man kan tävla i både antal och storlek på fiskarna.

charterfiskeLunchen tillagar vi vanligtvis ute i det fria på någon fin skärgårdsö, antingen över öppen eld på muurikkapannor eller så grillar vi något gott. Vi kan även ordna med catering eller varför inte hyra in en kock som förberett maten tills vi anländer. Det går också att förboka lunch på någon trevlig sjörestaurang, allt enligt Era önskemål. Vi kan också ordna med en god frukostmacka innan vi börjar fisket.Välkomna ombord för en oförglömlig fiskeupplevelse!